De lunchkaart
Tip van de chef
Gerecht van de maand
Iedere maand een nieuw Bourgondisch gerecht.
Vraag ernaar bij de bediening.
*************************
Seizoens Tip:
Een pan (Bourgondisch gevuld) gekookte zeeuwse mosselen geserveerd met friet en bijhorende sausjes
26
____________________________________________________
Broodjes van Bakker Groffen (bruin of wit )
Jonge kaas van de zuivelboer | 8.5 |
Boerenachterham | 8.5 |
Boeren achterham en jonge kaas | 10 |
Ham en kaas gezond | 12.5 |
Rosbief volgens eigen recept | 11.5 |
Belgische kip kerrie vers van de slager | 11.5 |
Krabsalade van de visboer | 12.5 |
Tonijnsalade licht pikant | 12.5 |
Italiaanse bol met gerookte zalm en mosterd dille dressing | 14.5 |
Italiaanse bol Carpaccio van rund (met grana padano kaas) | 14.5 |
Uitsmijters (wit of bruin brood)
Naturel | 11 |
Jonge kaas | 12.5 |
Boeren achterham | 12.5 |
Boeren achterham en jonge kaas | 13.5 |
Gebakken Spek | 13.5 |
Bourgondische rosbief | 13.5 |
A la Bourgondiër ham, kaas, rosbief en spek | 14.5 |
Omelet (wit of bruin brood)
Naturel | 11 |
Jonge kaas | 12.5 |
Boeren achterham | 12.5 |
Boeren achterham en jonge kaas | 13.5 |
Gebakken champignons | 13.5 |
Boeren met diverse groenten, uitjes, champignons en spekjes | 14.5 |
.
Huis bereide soepen
Groentesoep (vegan) | 8.5 |
Tomatensoep met runder gehaktballen en een scheutje room | 8.5 |
Bourgondische gevulde vissoep | 12 |
Salades geserveerd met wat breekbrood
Groene ''Stay strong power'' salade met spinazie,noten & fruit Met serranoham? + €3,50 | 15 |
Grieks met spek omwikkelde geitenkaas met een honingdressing | 16 |
Thais pikant gemarineerde ossenhaasreepjes (ook vegetarisch mogelijk) | 16.5 |
Scampi's lauwwarm in een pikante saus | 16.5 |
Superrrr Tosti's
Ham en Kaas | 8,5 |
Hawaii (ham, kaas en ananas) | 10 |
Italiano (salami, kaas, tomaat en oregano) | 10 |
Pikant (ham, kaas en pikant gehakt) | 11.5 |
Versgebakken pannenkoeken (met suiker, boter en stroop)
Naturel | 8 |
Appel | 9.5 |
Spek | 9.5 |
Ham/kaas/spek | 11.5 |
Warme gerechten
Toast met gebakken champignons (met ui en spek) | 13.5 |
2 Kroketten met brood of friet (ook vegetarische groenten kroketten mogelijk) | 13.5 |
Broodje gebakken mosselen met spek en ui | 14.5 |
Bourgondische broodje gehakt belegd met gehakt en honing-mosterd saus (ook vegetarisch mogelijk met vegan stripes) | 13.5
|
Varkens gyros (met knoflooksaus en chilisaus) | 15 |
Huisgemaakte kalkoen saté (1 spies met brood of friet) | 17 |
Huisgemaakte kalkoen supersaté (2 spiezen met brood of friet) | 23 |
Spareribs met sausjes, friet en sla | 25 |
Mozzarellabol met kip,mozarella, vleestomaat en basilicum | 13.5 |
Tournedos van 240 gram met friet en salade | 28 |
Aanbevolen door onze chef
Club Sandwich | 16 |
met kip, spek, eiersalade,ham, bieslookroomkaas en cocktailsaus. | |
Huisgekruide hamburger van rundergehakt en spek | 16 |
met Texas saus en ui | |
Runder carpaccio | 15 |
met truffel moyonaise, Grana Padano, olijven en kappertjes | |
Pasta carbonara of di mare | 16.5 |
Gerecht van de maand; vraag ons wat wij deze maand hebben bedacht | viarieert |
Wat lekkers voor bij de borrel
Brood met smeersels | 7 |
Portie olijven | 8 |
Portie mini frikandel 9st. | 8 |
Bitterballen 9st. | 10 |
Portie Vlammetjes 9st. | 10 |
Portie kaassoufflés 9st. | 10 |
Gefrituurde calamaris en uienringen 18st. | 14 |
Nacho's a la Bourgondiër met warme kaassaus, guacamole en salsa | 12 |
Plankje serrano ham & zongedroogde tomaten | 14 |
Gemengd warm bittergarnituur 18st. | 16 |
Gebak en andere lekkernijen
Bourgondische Warme Apfelstrüdel met vanillesaus, roomijs en slagroom | 8.5 |
Ambachtelijk appelkruimel gebak | 4,2 |
Gebak van de dag vraag ernaar bij een van onze medewerkers | 4,5 |
Supplement slagroom | 0,8 |
Wafel met suiker | 7 |
Wafel met suiker en slagroom | 7,8 |
Wafel met vers fruit en slagroom | 10 |
Onze ijsjes met de lunch...
Kinderijsje | 4 |
Vanille-roomijs met slagroom | 7,5 |
Dame Blanche vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom | 9 |
Vanille-roomijs met vers fruit en slagroom (seizoen) | 9,5 |