TIP!
Een pan gekookte Zeeuwse mosselen (Bodem cultuur) geserveerd met 2 huisgemaakte sausjes en friet
25
Bescheiden | Bourgondisch |
Brood met smeersels | 6 | |
Carpaccio van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise | 13,5 | |15 |
Groene ''Stay strong power'' salade met pasta, spinazie, noten & fruit (met kip €3,5) | 15 | |
Ambachtelijk bereide Gravad Lax met mosterd dille dressing | 15 | |
Salade van de chef met krabsalade, Gravad lax, scampi's, kipkerrie en eauwe ham | 18 |
Griekse salade Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes | 15,5 | |
Knoflook scampi met knoflookbrood en tuinkruiden | 16,5 |
Bescheiden | Bourgondisch |
Groenten soep (Vegan) | 6,5 | |8 |
Tomatensoep met rundergehakt balletjes en een scheutje room | 6,5 | |8 |
Bourgondische gevulde vissoep op de chefs wijze | 8,5 | |10 |
Wiener Schnitzel | 22 | |
Huisgemaakte kalkoen supersaté met pindasaus 1 of 2 spiezen | 17/22 | |
Varkenshaas in z'n geheel | 24 | |
Varkenshaas gevuld met knapperige spek | 25 | |
Huisgemarineerde spareribs met diverse sausjes | 24 | |
Tournedos van ossenhaas van ongeveer 240 gram (biefstuk van de haas) | 28 | |
|
Vegetarische schnitzel met champignonrooms saus | 22 | |
Vegan stripes met gele rijst en paprikasaus | 23 |
Sausjes en extra's
Extra friet | 4 | |
Champignonsaus, pepersaus, rodewijnsaus | 3,5 | |
Gebakken champignons | 4 |
Gebakken sliptongen met remouladesaus | 26 | |
Duivelse scampi's met gele rijst en tomatensaus | 26 | |
Zalmfilet met tagliatelle en een mosterd-dille saus | 26 | |
Kinderijsje | 4 |
Vanille-roomijs met slagroom | 7,5 |
Dame Blanche vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom | 9 |
Créme brulee met vanille roomijs en slagroom | 9,5 |
Coupe Bergenaar vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom | 9,5 |
Ijs met vers fruit en slagroom | 10 |
Coupe Moulin Rouge (limoen sorbet ijs met vers fruit, passoa en een bubbel | 9 |
Cheesecake met yoghurtroomsijs, amarenen en slagroom | 11 |
Crêpes Suzette met vanilleroomijs en een sinasappelsaus | 11 |