Het diner

TIP!

 

Een pan gekookte Zeeuwse mosselen (Bodem cultuur) geserveerd met 2 huisgemaakte sausjes en friet

 

25

Koude voorgerechten

 

 

Bescheiden | Bourgondisch

 

 

Brood met smeersels

 6
Carpaccio
van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise
13,5|15
Groene ''Stay strong power'' salade met pasta, spinazie, noten & fruit (met kip €3,5)  15
Ambachtelijk bereide Gravad Lax met mosterd dille dressing  15

Salade van de chef                                                         

met krabsalade, Gravad lax, scampi's, kipkerrie en eauwe ham

  18

 

Warme Voorgerechten

 

Griekse salade
Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes
  15,5
Knoflook scampi met knoflookbrood en tuinkruiden                                         16,5

 

Huisbereide Soepen

 

Bescheiden | Bourgondisch

 

 

Groenten soep (Vegan)6,5|8
Tomatensoep met rundergehakt balletjes en een scheutje room6,5|8
Bourgondische gevulde vissoep op de chefs wijze                                              8,5|10

 

 

  

 

Hoofdgerechten van vlees

 

Wiener Schnitzel  22
Huisgemaakte kalkoen supersaté met pindasaus 1 of 2 spiezen 

17/22

Varkenshaas in z'n geheel  24
Varkenshaas gevuld met knapperige spek  25
Huisgemarineerde spareribs met diverse sausjes  24
Tournedos van ossenhaas van ongeveer 240 gram (biefstuk van de haas)  28

 

  

 

Hoofdgerechten Vegetarisch & Vegan

 

Vegetarische schnitzel met champignonrooms saus 22
Vegan stripes met gele rijst en paprikasaus 23

 

Sausjes en extra's

Extra friet     4
Champignonsaus, pepersaus, rodewijnsaus    3,5
Gebakken champignons                                                                     4

Hoofdgerechten van vis

 

Gebakken sliptongen met remouladesaus    26
Duivelse scampi's met gele rijst en tomatensaus     26
Zalmfilet met tagliatelle en een mosterd-dille saus    26
     

Desserts

Kinderijsje 4
Vanille-roomijs met slagroom 7,5
Dame Blanche 
vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom
 9
Créme brulee met vanille roomijs en slagroom 9,5
Coupe Bergenaar
vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom
9,5
Ijs met vers fruit en slagroom 10
Coupe Moulin Rouge (limoen sorbet ijs met vers fruit, passoa en een bubbel 9
Cheesecake met yoghurtroomsijs, amarenen en slagroom 11
Crêpes Suzette met vanilleroomijs en een sinasappelsaus 11

 

Grand Café Hotel de Bourgondiër
Grote Markt 2-3
4611 NR Bergen op Zoom

KvK
20101090

 

Wij accepteren: cash, pin, visa, mastercard en american express.

Cadeaubonnen die wij accepteren: Onze eigen cadeaubon, de Sligro restaurant actie en de TMC wonen bon

Privacy statement

Contact
T: 0164-254000
@: info@grandcafehoteldebourgondier.nl

 

Openingstijden
Monday: 09:00 - 23:00
Tuesday: 09:00 - 23:00
Wednesday: Closed 
Thursday: 09:00 - 23:00
Friday: 09:00 - 24:00
Saterday: 09:00 - 24:00
Sunday: 09:00 - 22:00

 

Grand Café Hotel de Bourgondiër: een gezellige plek voor iedereen.