Het diner

TIP!

 

Onze nieuwe wildkaart!

Komt u hem live bewonderen?

Met onder andere Huisbereide wildbouillon, Eend & Hertenrug filet!

Koude voorgerechten

 

 

Bescheiden | Bourgondisch

 

 

Brood met smeersels

 7
Carpaccio
van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise
14|15
Groene ''Stay strong power'' salade met pasta, spinazie, noten & fruit (met serrano €3,5)  15
Gerookte zalm van ''het vishuis''  15

Koude vis selectie van de chef                                                     

met krabsalade, gerookte zalm, tonijnsalade, makreel en Hollandse garnalen

  18

 

Warme Voorgerechten

 

Griekse salade
Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes
  16
Scampi salade met chili dressing 16.5
Knoflook scampi met knoflookbrood en tuinkruiden                                         16.5

 

Huisbereide Soepen

 

Bescheiden | Bourgondisch

 

 

Groenten soep (Vegan)7|8.5
Tomatensoep met rundergehakt balletjes en een scheutje room7|8.5
Uiensoep gagratineerd met een kaaskoekje7|8.5
Bourgondische gevulde vissoep op de chefs wijze                                              9|12

 

 

  

 

Hoofdgerechten van vlees

 

Wiener Schnitzel  22
Huisgemaakte kalkoen supersaté met pindasaus 1 of 2 spiezen 

17/23

Varkenshaas in z'n geheel  24
Varkenshaas gevuld met knapperige spek  25
Huisgemarineerde spareribs met diverse sausjes  25
Tournedos van ossenhaas van ongeveer 240 gram (biefstuk van de haas)  28

Bourgondische Beenham met BBQ saus

 25

Graan gevoerde bavette met mais en cherrytomaat

 34.5

 

Hoofdgerechten Vegetarisch & Vegan

 

Vegetarische schnitzel met champignonrooms saus 22
Vegan stripes met gele rijst en paprikasaus 23
Vegan Sjashliek met stroganoffsaus 23

 

Sausjes en extra's

 

Extra friet   4
Champignonsaus, pepersaus, truffel jus of stroganoffsaus  3,5
Gebakken champignons                                                                   4

 

Hoofdgerechten van vis

 

 

Gegratineerd vispotje met diverse soorten vis in een romige saus  24
Duivelse scampi's met gele rijst en tomatensaus   26
Zalmfilet met tagliatelle en een mosterd-dille saus  26
   

 

Desserts

 

Kinderijsje4
Vanille-roomijs met slagroom7,5
Dame Blanche 
vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom
 9
Créme brulee met cookies & cream ijs en slagroom9,5
Coupe Bergenaar
vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom
9,5
Brownie & caramel cheese cake met warme kersen9.5
Chocolade mousse op een bedje van Oreo crumble9.5
Choco Merengue met cookies & cream ijs en slagroom9.5
Grand dessert van de chef12.5