Bourgondisch hotel

midden in het historische centrum Bergen op Zoom

Het hotel van Grand Café Hotel de Bourgondiër biedt luxe kamers, een aantal met uitzicht op de Grote Markt. De kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Onze gasten - zowel zakelijke als gasten die Bergen op Zoom en omgeving ontdekken - voelen zich er snel op hun gemak. ’s Ochtends begint iedereen de dag met een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Dit ontbijt krijgt een extra persoonlijk tintje omdat we het komen uitserveren bij u aan tafel. Voor lunch en diner kunt u uiteraard terecht in ons restaurant.

Bergen op Zoom is centraal gelegen tussen steden zoals Antwerpen, Breda en Rotterdam. Door de ligging aan de A4 en A58 is Bergen op Zoom zeer goed bereikbaar. De Bourgondier zelf ligt in het hartje van het historsche centrum, parkeren is ook geen enkel probleem, er zijn namelijk 2 grote parkeergarages op 3 minuten te voet van onze locatie.

Bergen op Zoom ligt midden in de Brabantse Wal, een uniek natuurgebied daar waar Brabant Zeeland kust. In dit gebied is veel te ontdekken. U vindt hier bijvoorbeeld stadsschatten zoals het stadspaleis het Markiezenhof of een van de vele toeristische attracties.

Bezienswaardigheden in de nabije omgeving zijn ook:

* De Bijzondere verdedigingswerken zoals het Ravelijn en Fort de Roovere met  de beroemde Mozes-brug waar je letterlijk onder de waterlijn loopt, of zoek juist de hoogte op op de unieke Pompejus toren en kijk uit over de omgeving.

* De Kraaienberg, geniet van de natuur tijdens een wandeling langs het markiezaatsmeer.

* Er worden ook stadswandelingen aangeboden via het VVV en er zijn mooie excursies over het visgebied de Oosterschelde, bezoek bijvoorbeeld de weervisserij.

* In de Bergse bossen en heide is het ook heerlijk wandelen, maar ook aan de avonturiers is gedacht. Er ligt 100 KM aan uitgestippelde mountainbike routes, en we hebben een klimbos.

* Theater liefhebbers kunnen ook hun plezier op in stadschouwburg ''De Maagd'' en muziekliefhebbers kunnen los in Poppodium ''Gebouw T'' 

* Verwen uzelf met onze Bourgondische gastvrijheid en ga is shoppen in de leuke Boutiekjes in het vierkantje, of waan je even op vakantie aan de Boulevard.

Kortom; kom de verhalen van Bergen op Zoom ontdekken tijdens een weekendje of een nachtje weg in ons karakterestieke hotel in het hartje van onze prachtige stad.

* Verstuur uw aanvraag onderaan deze pagina *

13 gezellig ingerichte kamers

Al onze kamers zijn voorzien van een:

  • luxe boxspringmatras 
  • douche en/of bad
  • toilet
  • tv en radio
  • bureau
  • föhn
  • airconditioning
  • gratis WiFi

Ook is er op de kamers gratis mineraalwater aanwezig.

De Executive Suite

Onze luxe Executive suite is ruimer dan de andere kamers. Bij het verblijf heeft u een fantastisch uitzicht over de Grote Markt, waar altijd wat gebeurt.

Vier uw bruiloft of een ander mooi feest in Bergen op Zoom in de feestlocatie van Grand Café Hotel de Bourgondiër

Tarieven

 

Standaard 1-persoonskamer€ 90,-
  
Deluxe 1-persoonskamer€ 105,-
  
Standaard 2-persoonskamer€ 110,-
  
Deluxe 2-persoonskamer€ 125,-
  
Superior suite o.b.v. 2 pers.€ 140,-
  
Executive suite o.b.v. 2 pers.€ 165,-

 

Prijzen zijn per kamer, per nacht en inclusief btw.

Er geldt een gemeentelijke heffing van € 3,18 per nacht, per persoon. 

Voor €12,50 per persoon per nacht kunt u genieten van een uitgebreid Bourgondisch ontbijt.

Hotel aanvraag formulier

 

Let op: u verstuurd een aanvraag. De kamer is pas gereserveerd zodra u een persoonlijke bevestiging van ons hebt ontvangen per e-mail.

Het komt regelmatig voor dat onze bevestiging terecht komt in uw spam/ongewenste mail box. Dit kan komen doordat uw provider onze webserver dan blokkeerd, maar uw aanvraag wel bij ons binnen is gekomen.

Wij reageren altijd binnen 12 uur op uw aanvraag. Indien u daarna nog niks heeft ontvangen, neemt u dan alstublieft telefonische contact met ons op zodat wij het voor u na kunnen kijken.

Standaard kamer
Deluxe kamer
Superior suite
Executive suite
hCaptcha