Een gezellige ervaring
op de Grote Markt in Bergen op Zoom

Grand Café Hotel de Bourgondiër is een laagdrempelig, persoonlijk Hotel-restaurant met veel aandacht voor het eten en voor onze gasten. Vanaf ons verwarmd terras op de Grote Markt heeft u uitzicht op de monumenten die Bergen op Zoom karakteriseren. De plek is bijzonder geschikt om lang van uw zomeravond te genieten, maar een snelle zakenlunch is ook geen probleem.

Geeft u een jubileum of bruilofts feest ? Wij bieden een mooie feestlocatie! We staan u graag te woord om uw wensen te bespreken.

Ook bieden we cateringservice (vanaf 75 personen) bij u op locatie.

Neem om te reserveren contact op via 0164-254 000 of reageer via het contactformulier hieronder. ( Let op: is de reservering voor de dag zelf? Dan is telefonisch reserveren noodzakelijk om uw reservering te kunnen garanderen.) Wij zien u graag tegemoet!

 

Contactformulier

Onze reactie komt ook weleens in uw SPAM (ongewenst) postvak terecht. Houdt u hier s.v.p. rekening mee. De reservering is pas definitief zodra u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

Ik ga akkoord met de voorwaarden

Grand Café Hotel de Bourgondiër

Adres
Grote Markt 2-3 4611 NR Bergen op Zoom
Telefoon
0164-254000
E-mail
info@grandcafehoteldebourgondier.nl
Routebeschrijving
Openingstijden
Elke dag van 09.00 - 20.00 (Covid ristrictions)

Onze keuken is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 voor de lunch en van 17.00- 19.00 voor het diner. Onze vaste sluitingsdagen zijn: 1 januari, AS woensdag en de donderdag (na de Vastenavond) en 25 & 26 december (kerst)

Betaalmethodes

Wij accepteren: cash, pin, visa, mastercard en american express.

Cadeaubonnen die wij accepteren: Onze eigen cadeaubon, sligro* & TMC wonen*

* Restaurant actie voorwaarden sligro: https://restaurantactie.sligro.nl (In te leveren tot 1 November 2021)

* Restaurant actie voorwaarden TMC: https://tmcwonen.nl/horeca-steun-actie