Het diner

Koude voorgerechten

Bescheiden | Bourgondisch

Carpaccio
van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise
11,9 |13,5
Vitello Tonnato                                                                              dun gesneden kalfsvlees met ansjovisfilet en een dressing van gepureerde tonijn   13,3
Meloen met diverse soorten ham   13,8
Vegetarische salade
Met brie, noten, rozijnen en een vinaigrette dressing
12,5 |14,2
Ambachtelijk gerookte zalm met toast    13,8
Vispalet met gegrilde Tonijn, krabsalade, tonijnsalade gerookte makreel en gerookte zalm. 14 |16

 

Warme Voorgerechten

Bescheiden | Bourgondisch

Gegratineerde mosselen
Met oestersaus, kaas en knoflookboter 
   11,5
Griekse salade
Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes
11,9 |14,2
Warm camembert kaasje met honing en noten     13,8
Scampi salade met chilidressing 12,9 |15,2
Knoflook scampi met knoflookbrood en tuinkruiden                                        12,9 |15,2

 

Soepen

Bescheiden | Bourgondisch

Groenten soep met gehaktballetjes  5,9 |7
Huisgemaakte tomatensoep met een scheutje room 5,9 |7
Uiensoep gegratineerd met een kaas broodje                                                     6,2 |7,3
Aspergesoep met ham (seizoen) 6,8 |8
Bourgondische gevulde vissoep op de chefs wijze                                               7,9 |9
   

Hoofdgerechten van vlees

Bescheiden | Bourgondisch
Wiener Schnitzel    19,9
Huisgemaakte supersaté met pindasaus 1 of 2 spiezen 14,5 |20
Varkenshaas met champignonroomsaus    22
Varkenshaas gevuld met spek en overgoten met een rodewijn saus    23
Huisgemarineerde spareribs met diverse sausjes    22,5
Met tuinkruiden gemarineerde lamsbiefstuk    24
Tournedos naturel 190 of 260 gram (biefstuk van de haas) 22,5 |26
Bourgondische surf & turf (ossenhaas & scampi's) 1 of 2 spiezen                   22,9 |27,5
Bourgondische prime-rib van ongeveer 500 gram! Gemarmerd vlees van topkwaliteit.    33,5

 

Hoofdgerechten Vegetarisch

Vegetarische Schnitzel met champignonroomsaus          18,9
Vegan burger met wokgroenten en een smeuige stroganoffsaus   19,5
Champignons & paprika's gevuld met vegetarische roerbak en een kerriesaus   21,9
 

Sausjes en extra's

TIP: Oldschool mergpijpje uit de oven met zeezout. 1 grote smaak explosie voor bij je vlees.    2,8
Appelmoes    2,3
Extra friet va.  3,3
Champignonsaus, pepersaus, rodewijnsaus, stroganoffsaus    3
Gebakken champignons                                                                     3,5

Hoofdgerechten van vis

Bescheiden | Bourgondisch

Gegratineerd vispotje met diverse soorten vis en een romige vissaus    23
Pittige scampi's met romige tomatensaus en rijst 19,9 |23,5
Zalmfilet met tagliatelle en een mosterd-dille saus    23,8
Gegrilde tonijnmoot op Japanse wijze met wasabimayonaise (Lauw-warm)    26
Gebakken zeetong van ongeveer 450 gram en ravigottesaus    35,5

Desserts

Kinderijsje 3,5
Vanille-roomijs met slagroom 7
Dame Blanche 
vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom
7,9
Monsieur Noir
chocoladeijs met vanille saus en slagroom
7,9
Créme brulee met kaneelijs en slagroom 8,5
Coupe Moulin Rouge ''de zomer hit!''                                                  limoensorbet ijs met vers fruit, Passoa en een bubbel 8,5
Coupe Bergenaar
vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom
8,9
Ijs met vers fruit en slagroom 9
Ijs met aardbeien en slagroom (seizoen) 9
Cheesecake met vruchtencompote en vanille-roomijs 9,4
Huisgemaakte tiramisu met vanilleroomijs en slagroom 9,5
Verrassing dessert van de chef 11,5