Het diner

* Chefs Specials *

Hoofdgerecht:

 

- Gegrilde graan gevoerde runderbavette van ongeveer 300 gram met mais en cherrytomaat

33,5

- Runder sucade met een honing-mosterd saus en een winterse garnituur

25

Koude voorgerechten

Bescheiden | Bourgondisch

Carpaccio
van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise
13,5 |15
Vegan pasta salade
met quinoa, gegrilde groenten, rozijnen en een kruidendressing
 

 14

Ambachtelijk gerookte zalm met toast    15
Hollandse garnalen salade met huisgemaakte cocktailsaus en toast    15
Vispalet                                                                                                          met Hollandse garnalen, krabsalade, tonijnsalade, gerookte zalm & scampi    17

 

Warme Voorgerechten

Griekse salade
Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes
   15,5
Scampi salade met chilidressing    16
Knoflook scampi met knoflookbrood en tuinkruiden                                           16

 

Huisgemaakte Soepen

Bescheiden | Bourgondisch

Groenten soep (Vegan) 6 |8
Tomatensoep met rundergehakt balletkes en een scheutje room 6 |8
Uiensoep gegratineerd met een kaas broodje                                                     6 |8
Bourgondische gevulde vissoep op de chefs wijze                                               8 |10
   

Hoofdgerechten van vlees

Bescheiden | Bourgondisch
Wiener Schnitzel    21
Huisgemaakte kalkoen supersaté met pindasaus 1 of 2 spiezen 17

|22

Varkenshaas in z'n geheel    24
Varkenshaas gevuld met knapperige spek    25
Huisgemarineerde spareribs met diverse sausjes    24
Super malse Bourgondische Beenham aan het bot met een BBQ saus    25
Tournedos van ossenhaas van ongeveer 270 gram (biefstuk van de haas)    28

 

Hoofdgerechten Vegetarisch

Vegetarische schnitzel met champignonrooms saus   22
Vegan stripes met een aziatische kokos curry en couscous   23
 

Sausjes en extra's

Extra friet     4
Champignonsaus, pepersaus, rodewijnsaus    3,5
Gebakken champignons                                                                     4

Hoofdgerechten van vis

 

Gegratineerd vispotje met diverse soorten vis en een romige vissaus    24
Aziatische kokos curry met couscous en duivelse scampi's     25
Zalmfilet met tagliatelle en een mosterd-dille saus    25

Desserts

Kinderijsje 4
Vanille-roomijs met slagroom 7,5
Dame Blanche 
vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom
 9
Créme brulee met vanille roomijs en slagroom 9,5
Coupe Bergenaar
vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom
9,5
Brownie cheesecake met vruchtencompote en vanille-roomijs 9,5
Chocolademousse met vanilleroomijs en slagroom 9,5
Tiramisu met vanilleroomijs en slagroom 10
Lavacakeje met vanilleroomijs en warme kersen 10
Chocollade smullerij (Smullerij van diverse chocolade lekkernijen) 12,5