Het diner

Koude voorgerechten

Bescheiden | Bourgondisch

Carpaccio
van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise
12,5 |13,8
Vegetarische salade
Met brie, noten, rozijnen en een vinaigrette dressing
12 |14,2
Ambachtelijk gerookte zalm met toast    13,8
Garnalencocktail met Hollandse garnalen   14
Vispalet met Hollandse garnalen, krabsalade, tonijnsalade gerookte makreel en gerookte zalm. 14 |16,5

 

Warme Voorgerechten

Bescheiden | Bourgondisch

Gegratineerde mosselen
Met oestersaus, kaas en knoflookboter 
   11,5
Griekse salade
Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes
12 |14,2
Warm camembert kaasje met honing en noten     13,8
Scampi salade met chilidressing 12,9 |15,2
Knoflook scampi met knoflookbrood en tuinkruiden                                        12,9 |15,2

 

Soepen

Bescheiden | Bourgondisch

Groenten soep met gehaktballetjes  5,9 |7
Huisgemaakte tomatensoep met een scheutje room 5,9 |7
Uiensoep gegratineerd met een kaas broodje                                                     6,5 |7,3
Bourgondische gevulde vissoep op de chefs wijze                                               7,9 |9
   

Hoofdgerechten van vlees

Bescheiden | Bourgondisch
Wiener Schnitzel    19,9
Huisgemaakte supersaté met pindasaus 1 of 2 spiezen 15 |20
Varkenshaas met champignonroomsaus    22,5
Varkenshaas gevuld met spek en overgoten met een rodewijn saus    23,5
Huisgemarineerde spareribs met diverse sausjes    22,5
Met tuinkruiden gemarineerde lamsbiefstuk    24
Tournedos naturel 190 of 260 gram (biefstuk van de haas) 23,5 |26
Bourgondische surf & turf (ossenhaas & scampi's) 1 of 2 spiezen                   24 |27,5

 

Hoofdgerechten Vegetarisch

Vegan burger met wokgroenten en een smeuige stroganoffsaus   20,5
Champignons & paprika's gevuld met vegetarische roerbak en een kerriesaus   21,9
 

Sausjes en extra's

TIP: Oldschool mergpijpje uit de oven met zeezout. 1 grote smaak explosie voor bij je vlees.    2,8
Appelmoes    2,3
Extra friet va.  3,3
Champignonsaus, pepersaus, rodewijnsaus, stroganoffsaus    3
Gebakken champignons                                                                     3,5

Hoofdgerechten van vis

Bescheiden | Bourgondisch

Gegratineerd vispotje met diverse soorten vis en een romige vissaus    23,5
Pittige scampi's met romige tomatensaus en rijst 21 |24
Zalmfilet met tagliatelle en een mosterd-dille saus    23,9
Gebakken sliptongen met ravigottesaus    24,5

Desserts

Kinderijsje 3,5
Vanille-roomijs met slagroom 7
Dame Blanche 
vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom
7,9
Monsieur Noir
chocoladeijs met vanille saus en slagroom
7,9
Créme brulee met kaneelijs en slagroom 9,2
Chocolademousse met vanillesaus en slagroom 9,2
Coupe Bergenaar
vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom
9,2
Cheesecake met vruchtencompote en vanille-roomijs 9,4
Huisgemaakte tiramisu met vanilleroomijs en slagroom 9,5
Lavacake met vanille roomijs en warme kersen 10
Chocolade compleet (smullerij van diverse chocolade lekkkernijen) 12,5