Het diner
* Chefs Specials *
Voorgerecht:
- Huisgemaakte verse aspergesoep met ham
9,5
- Insalata di fromaggio di capra (Salade met Italieaanse geitenkaas in Bieslook)
15,5
Hoofdgerechten:
- Malse speenbig racks met mais, zoete aardappel puree en tomaat
27,5
- Gegrilde graan gevoerde runderbavette van ongeveer 300 gram met mais en cherrytomaat
32,5
Desserts
- Verse aardbeien met slagroom
8,75
- Vanille roomijs met Verse aardbeien & slagroom
9,75
Heerlijke seizoensgroenten erbij?
Verse asperges van het land met ei en hollandaisesaus
3st. 6,5
6st. 12,5
Koude voorgerechten
Bescheiden | Bourgondisch |
Carpaccio van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise |
12,5 | |13,8 |
Vegan pasta salade met quinoa, gegrilde groenten, rozijnen en een kruidendressing |
12 | |14,5 |
Ambachtelijk gerookte zalm met toast | 14,5 | |
Hollandse garnalen salade met huisgemaakte cocktailsaus en toast | 14,5 | |
Vispalet met Hollandse garnalen, krabsalade, tonijnsalade, gerookte zalm & scampi | 15 | |18 |
Warme Voorgerechten
Bescheiden | Bourgondisch |
Gegratineerde green shell mosselen Met oestersaus, kaas en knoflookboter |
12,5 | |
Griekse salade Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes |
12 | |14,5 |
Scampi salade met chilidressing | 12,9 | |15,5 |
Knoflook scampi met knoflookbrood en tuinkruiden | 12,9 | |15,5 |
Huisgemaakte Soepen
Bescheiden | Bourgondisch |
Groenten soep (Vegan) | 5,9 | |7 |
Tomatensoep met rundergehakt balletkes en een scheutje room | 5,9 | |7 |
Uiensoep gegratineerd met een kaas broodje | 6,5 | |7,5 |
Bourgondische gevulde vissoep op de chefs wijze | 7,9 | |9 |
Hoofdgerechten van vlees
Bescheiden | Bourgondisch |
Wiener Schnitzel | 20 | |
Huisgemaakte kalkoen supersaté met pindasaus 1 of 2 spiezen | 16 | |20 |
Varkenshaas in z'n geheel | 23 | |
Varkenshaas gevuld met knapperige spek | 24 | |
Huisgemarineerde spareribs met diverse sausjes | 23,5 | |
Super malse Bourgondische Beenham aan het bot met een BBQ saus | 24 | |
Tournedos van ossenhaas 190 of 260 gram (biefstuk van de haas) | 23,5 | |26 |
Te land en ter zee...
Bourgondische surf & turf (ossenhaas & scampi's) 1 of 2 spiezen | 24 | |29,5 |
Hoofdgerechten Vegetarisch
Vegetarische schnitzel met champignonrooms saus | 21,5 | |
Vegan stripes met een aziatische kokos curry en couscous | 21,5 |
Sausjes en extra's
Extra friet | 3,3 | |3,9 |
Champignonsaus, pepersaus, rodewijnsaus | 3,5 | |
Gebakken champignons | 4 |
Hoofdgerechten van vis
Bescheiden | Bourgondisch |
Gegratineerd vispotje met diverse soorten vis en een romige vissaus | 24 | |
Aziatische kokos curry met couscous en duivelse scampi's | 22 | |26 |
Zalmfilet met tagliatelle en een mosterd-dille saus | 24 | |
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een italiaanse tomatensaus | 25 |
Desserts
Kinderijsje | 4 |
Vanille-roomijs met slagroom | 7 |
Dame Blanche vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom |
8,5 |
Verse aardbeien met slagroom | 8,75 |
Coupe Moulin Rouge limoensorbetijs met vers fruit, Passoa en een bubbel |
8,8 |
Créme brulee met vanille roomijs en slagroom | 9,2 |
Coupe Bergenaar vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom |
9,2 |
Ijs met vers fruit en slagroom (seizoen) | 9,2 |
Pecan toffee merengue zoete merenque met vanilleroomijs, slagroom en een bosvruchtensaus | 9,5 |
Cheesecake met vruchtencompote en vanille-roomijs | 9,5 |
Huisgemaakte tiramisu met vanilleroomijs en slagroom | 9,5 |
Vanilleroomijs met verse aardbeien en slagroom | 9,75 |