Het diner

Koude voorgerechten

Bescheiden | Bourgondisch

Carpaccio
van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise
11,9 |13,5
Vegetarische salade
Met brie, noten, rozijnen en een vinaigrette dressing
11,9 |13,9
Ambachtelijk gerookte zalm met toast    13,8
Garnalen cocktail
Hollandse garnalen met huisgemaakte cocktailsaus en toast
   14
Vispalet met Hollandse garnalen, krabsalade, tonijnsalade gerookte makreel  en gerookte zalm. 14 |16

 

Warme Voorgerechten

Bescheiden | Bourgondisch

Gegratineerde mosselen
Met oestersaus, kaas en knoflookboter 
   11,5
Griekse salade
Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes
11,9 |13,9
Warm camenbert kaasje met honing en noten     13,8
Scampi salade met chilidressing   12,4 |14,5
Knoflook scampi met knoflookbrood en tuinkruiden                                        12,4 |14,5

 

Soepen

Bescheiden | Bourgondisch

Groenten soep met gehaktballetjes  5,9 |7
Huisgemaakte tomatensoep met een scheutje room 5,9 |7
Uiensoep gegratineerd met een kaas broodje                                                     6,2 |7,3
Bourgondische gevulde vissoep op de chefs wijze                                               7,9 |9
   

Hoofdgerechten van vlees

Bescheiden | Bourgondisch
Wiener Schnitzel    19,9
Huisgemaakte supersaté met pindasaus 1 of 2 spiezen 14,5 |20
Varkenshaas met champignonroomsaus    22
Varkenshaas gevuld met spek en overgoten met een rodewijn saus    23
Huisgemarineerde spareribs met diverse sausjes    22,5
Bourgondische beenhammetje heerlijk mals met barbequesaus    23,5
Tournedos naturel 190 of 265 gram (biefstuk van de haas) 22,5 |26
Bourgondische surf & turf (ossenhaas & scampi's) 1 of 2 spiezen                   22,9 |27,5

 

Vegetarich

Vegetarische Schnitzel met champignonroomsaus          18,9
Champignons & paprika's gevuld met vegetarische roerbak en een kerriesaus   21,9
 

Sausjes en extra's

Appelmoes    2,3
Extra friet va.  3,3
Champignonsaus, pepersaus, rodewijnsaus    3
Gebakken champignons                                                                     3,5

Hoofdgerechten van vis

Bescheiden | Bourgondisch

Gegratineerd vispotje met diverse soorten vis en een romige vissaus    23
Pittige scampi's met romige tomatensaus en rijst 19,9 |23,5
Zalmfilet met tagliatelle en een mosterd-dille saus    23,8
Gebakken zeetong van ongeveer 450 gram en ravigottesaus    35,5

Desserts

Kinderijsje          3,5
Vanille-roomijs met slagroom   7
Dame Blanche 
vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom
  7,9
Monsieur Noir
chocoladeijs met vanille saus en slagroom
  7,9
Créme brulee met kaneelijs en slagroom   8,5
Coupe Bergenaar
vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom
  8,9
Chocolademousse met vanillesaus en slagroom   9
Cheesecake met vruchtencompote en vanille-roomijs   9,4
Huisgemaakte tiramisu met vanilleroomijs en slagroom   9,5
Pecan & Toffee merengue met warme kersen en kaneel ijs   10
Chocolade compleet                                                                           12,5
smullerij van diverse chocolade lekkernijen