Het diner
Koude voorgerechten
Bescheiden | Bourgondisch |
Carpaccio van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise |
12,5 | |13,8 |
Vegetarische salade Met brie, noten, rozijnen en een vinaigrette dressing |
12 | |14,2 |
Ambachtelijk gerookte zalm met toast | 13,8 | |
Garnalencocktail met Hollandse garnalen | 14 | |
Vispalet met Hollandse garnalen, krabsalade, tonijnsalade gerookte makreel en gerookte zalm. | 14 | |16,5 |
Warme Voorgerechten
Bescheiden | Bourgondisch |
Gegratineerde mosselen Met oestersaus, kaas en knoflookboter |
11,5 | |
Griekse salade Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes |
12 | |14,2 |
Warm camembert kaasje met honing en noten | 13,8 | |
Scampi salade met chilidressing | 12,9 | |15,2 |
Knoflook scampi met knoflookbrood en tuinkruiden | 12,9 | |15,2 |
Soepen
Bescheiden | Bourgondisch |
Groenten soep met gehaktballetjes | 5,9 | |7 |
Huisgemaakte tomatensoep met een scheutje room | 5,9 | |7 |
Uiensoep gegratineerd met een kaas broodje | 6,5 | |7,3 |
Bourgondische gevulde vissoep op de chefs wijze | 7,9 | |9 |
Hoofdgerechten van vlees
Bescheiden | Bourgondisch |
Wiener Schnitzel | 19,9 | |
Huisgemaakte supersaté met pindasaus 1 of 2 spiezen | 15 | |20 |
Varkenshaas met champignonroomsaus | 22,5 | |
Varkenshaas gevuld met spek en overgoten met een rodewijn saus | 23,5 | |
Huisgemarineerde spareribs met diverse sausjes | 22,5 | |
Met tuinkruiden gemarineerde lamsbiefstuk | 24 | |
Tournedos naturel 190 of 260 gram (biefstuk van de haas) | 23,5 | |26 |
Bourgondische surf & turf (ossenhaas & scampi's) 1 of 2 spiezen | 24 | |27,5 |
Hoofdgerechten Vegetarisch
Vegan burger met wokgroenten en een smeuige stroganoffsaus | 20,5 | |
Champignons & paprika's gevuld met vegetarische roerbak en een kerriesaus | 21,9 |
Sausjes en extra's
TIP: Oldschool mergpijpje uit de oven met zeezout. 1 grote smaak explosie voor bij je vlees. | 2,8 | |
Appelmoes | 2,3 | |
Extra friet | va. | 3,3 |
Champignonsaus, pepersaus, rodewijnsaus, stroganoffsaus | 3 | |
Gebakken champignons | 3,5 |
Hoofdgerechten van vis
Bescheiden | Bourgondisch |
Gegratineerd vispotje met diverse soorten vis en een romige vissaus | 23,5 | |
Pittige scampi's met romige tomatensaus en rijst | 21 | |24 |
Zalmfilet met tagliatelle en een mosterd-dille saus | 23,9 | |
Gebakken sliptongen met ravigottesaus | 24,5 |
Desserts
Kinderijsje | 3,5 |
Vanille-roomijs met slagroom | 7 |
Dame Blanche vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom |
7,9 |
Monsieur Noir chocoladeijs met vanille saus en slagroom |
7,9 |
Créme brulee met kaneelijs en slagroom | 9,2 |
Chocolademousse met vanillesaus en slagroom | 9,2 |
Coupe Bergenaar vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom |
9,2 |
Cheesecake met vruchtencompote en vanille-roomijs | 9,4 |
Huisgemaakte tiramisu met vanilleroomijs en slagroom | 9,5 |
Lavacake met vanille roomijs en warme kersen | 10 |
Chocolade compleet (smullerij van diverse chocolade lekkkernijen) | 12,5 |