Het diner

Koude voorgerechten

Bescheiden | Bourgondisch

Carpaccio
van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise
12,5 |13,8
Vegetarische salade
met brie, noten, rozijnen en een vinaigrette dressing
12 |14,5
Ambachtelijk gerookte zalm met toast    13,8
Vispalet                                                                                                          met Hollandse garnalen, krabsalade, tonijnsalade, gerookte zalm & gerookte makreel 14 |16,5

 

Warme Voorgerechten

Bescheiden | Bourgondisch

Gegratineerde mosselen
Met oestersaus, kaas en knoflookboter 
   11,5
Griekse salade
Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes
12 |14,5
Warme camembert met honing en noten   13,8
Scampi salade met chilidressing 12,9 |15,2
Knoflook scampi met knoflookbrood en tuinkruiden                                        12,9 |15,2

 

Huisgemaakte Soepen

Bescheiden | Bourgondisch

Groenten soep met gehaktballetjes  5,9 |7
Tomatensoep met een scheutje room 5,9 |7
Uiensoep gegratineerd met een kaas broodje                                                     6,5 |7,3
Bourgondische gevulde vissoep op de chefs wijze                                               7,9 |9
   

Hoofdgerechten van vlees

Bescheiden | Bourgondisch
Wiener Schnitzel    19,9
Huisgemaakte supersaté met pindasaus 1 of 2 spiezen 16 |20
Varkenshaas in z'n geheel    22,5
Varkenshaas gevuld met knapperige spek    23,5
Huisgemarineerde spareribs met diverse sausjes    23,5
Super malse Bourgondische Beenham aan het bot met een BBQ saus    23,5
Tournedos van ossenhaas 190 of 260 gram (biefstuk van de haas) 23,5 |26
Prachtige runder Ripeye van ongeveer 330 gram    33,5

 

Te land en ter zee... 

Bourgondische surf & turf (ossenhaas & scampi's) 1 of 2 spiezen                   24 |27,5

 

Hoofdgerechten Vegetarisch

Vegan burger met wokgroenten en een smeuige tomatenaus   21,5
Champignons & paprika's gevuld met vegetarische roerbak en een kerriesaus   22,5
 

Sausjes en extra's

Extra friet 3,3  |3,9
Champignonsaus, pepersaus, rodewijnsaus    3
Gebakken champignons                                                                     4

Hoofdgerechten van vis

Bescheiden | Bourgondisch

Gegratineerd vispotje met diverse soorten vis en een romige vissaus    23,5
Pittige scampi's met romige tomatensaus en rijst   21  |24
Zalmfilet met tagliatelle en een mosterd-dille saus    23,9
Met Italiaanse ham omwikkelde zeewolf filet    26,5

Desserts

Kinderijsje 3,5
Vanille-roomijs met slagroom 7
Dame Blanche 
vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom
7,9
Monsieur Noir
chocoladeijs met vanille saus en slagroom
7,9
Créme brulee met kaneelijs en slagroom 9,2
Coupe Bergenaar
vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom
9,2
Cheesecake met vruchtencompote en vanille-roomijs 9,2
Huisgemaakte tiramisu met vanilleroomijs en slagroom 9,5
Chocolademousse met vanillesaus en slagroom 9,2
Totally Nuts                                                                                              Walnotenijs, hazelnotenijs, karamelsaus, diverse soorten noten en slagroom 9,5
Lava Cakje met warme kersen, vanilleroomijs en slagroom 9,9
Chocolade Smullerij                                                                                     Smullerij van diverse chocolade lekkernijen 12,5