Het diner
* Chefs Specials *
Ze zijn er weer! Gebakken verse paling van weervisserij van Dort.
Geserveerd met groenten en friet
27,50
*
Hoofdgerechten:
- Een pannetje gekookte Zeeuwse mosselen geserveerd met 2 sausjes en friet
25
- Gegrilde graan gevoerde runderbavette van ongeveer 300 gram met mais en cherrytomaat
32,5
Desserts
- Verse aardbeien met slagroom
8,75
- Vanille roomijs met Verse aardbeien & slagroom
9,75
Koude voorgerechten
Bescheiden | Bourgondisch |
Carpaccio van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise |
13,5 | |15 |
Vegan pasta salade met quinoa, gegrilde groenten, rozijnen en een kruidendressing |
14 |
|
Ambachtelijk gerookte zalm met toast | 15 | |
Hollandse garnalen salade met huisgemaakte cocktailsaus en toast | 15 | |
Vispalet met Hollandse garnalen, krabsalade, tonijnsalade, gerookte zalm & scampi | 17 |
Warme Voorgerechten
Gegratineerde green shell mosselen Met oestersaus, kaas en knoflookboter |
13,5 | |
Griekse salade Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes |
15,5 | |
Scampi salade met chilidressing | 16 | |
Knoflook scampi met knoflookbrood en tuinkruiden | 16 |
Huisgemaakte Soepen
Bescheiden | Bourgondisch |
Groenten soep (Vegan) | 6 | |8 |
Tomatensoep met rundergehakt balletkes en een scheutje room | 6 | |8 |
Uiensoep gegratineerd met een kaas broodje | 6 | |8 |
Bourgondische gevulde vissoep op de chefs wijze | 8 | |10 |
Hoofdgerechten van vlees
Bescheiden | Bourgondisch |
Wiener Schnitzel | 21 | |
Huisgemaakte kalkoen supersaté met pindasaus 1 of 2 spiezen | 17 |
|22 |
Varkenshaas in z'n geheel | 24 | |
Varkenshaas gevuld met knapperige spek | 25 | |
Huisgemarineerde spareribs met diverse sausjes | 24 | |
Super malse Bourgondische Beenham aan het bot met een BBQ saus | 25 | |
Tournedos van ossenhaas van ongeveer 270 gram (biefstuk van de haas) | 27 |
Te land en ter zee...
Bourgondische surf & turf (ossenhaas & scampi's) 1 of 2 spiezen | 25 | |29,5 |
Hoofdgerechten Vegetarisch
Vegetarische schnitzel met champignonrooms saus | 22 | |
Vegan stripes met een aziatische kokos curry en couscous | 23 |
Sausjes en extra's
Extra friet | 4 | |
Champignonsaus, pepersaus, rodewijnsaus | 3,5 | |
Gebakken champignons | 4 |
Hoofdgerechten van vis
Gegratineerd vispotje met diverse soorten vis en een romige vissaus | 24 | |
Aziatische kokos curry met couscous en duivelse scampi's | 25 | |
Zalmfilet met tagliatelle en een mosterd-dille saus | 25 | |
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een italiaanse tomatensaus | 26 |
Desserts
Kinderijsje | 4 |
Vanille-roomijs met slagroom | 7,5 |
Dame Blanche vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom |
9 |
Coupe Moulin Rouge limoensorbetijs met vers fruit, Passoa en een bubbel |
9 |
Créme brulee met vanille roomijs en slagroom | 9,5 |
Coupe Bergenaar vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom |
9,5 |
Ijs met vers fruit en slagroom (seizoen) | 9,5 |
Pecan toffee merengue zoete merenque met vanilleroomijs, slagroom en een bosvruchtensaus | 9,5 |
Cheesecake met vruchtencompote en vanille-roomijs | 9,5 |
Huisgemaakte tiramisu met vanilleroomijs en slagroom | 9,5 |