De lunchkaart

Tip van de chef

Gerecht van de maand

Iedere maand een nieuw Bourgondisch gerecht.

Vraag ernaar bij de bediening.

____________________________________________________

 

Broodjes van Bakker Groffen (bruin of wit )

 

Jonge kaas van de zuivelboer8.5
Boerenachterham8.5
Boeren achterham en jonge kaas10
Ham en kaas gezond                                                                                                12.5
Rosbief volgens eigen recept11.5
Belgische kip kerrie vers van de slager11.5
Krabsalade van de visboer12.5
Tonijnsalade licht pikant12.5
Italiaanse bol met gravad lax zalm en mosterd dille dressing14.5
Italiaanse bol Carpaccio van rund (met grana padano kaas)14.5

 

 

Uitsmijters (wit of bruin brood)

 

Naturel11
Jonge kaas12.5
Boeren achterham12.5
Boeren achterham en jonge kaas13.5
Gebakken Spek13.5
Bourgondische rosbief13.5
A la Bourgondiër
ham, kaas, rosbief en spek                   
14.5

 

Omelet (wit of bruin brood)

 

Naturel11
Jonge kaas12.5
Boeren achterham12.5
Boeren achterham en jonge kaas 13.5
Gebakken champignons13.5
Boeren
met diverse groenten, uitjes, champignons en spekjes
14.5

.

Huis bereide soepen

 

Groentesoep (vegan)8.5
Tomatensoep met runder gehaktballen en een scheutje room8.5
Bourgondische gevulde vissoep12

 

Salades geserveerd met wat breekbrood

Groene ''Stay strong power'' salade met spinazie,noten & fruit 

Met serranoham? + €3,50

15
Grieks
met spek omwikkelde geitenkaas met een honingdressing
16
Thais
pikant gemarineerde ossenhaasreepjes (ook vegetarisch mogelijk)
16.5
Scampi's
lauwwarm in een pikante saus
16.5

 

Superrrr Tosti's

 

Ham en Kaas  8,5
Hawaii (ham, kaas en ananas)10
Italiano (salami, kaas, tomaat en oregano)10
Pikant (ham, kaas en pikant gehakt)                                            11.5

 

Versgebakken pannenkoeken (met suiker, boter en stroop)

 

Naturel 8
Appel9.5
Spek9.5
Ham/kaas/spek                                                                 11.5

 

Warme gerechten

 

Toast met gebakken champignons (met ui en spek)13.5

2 Kroketten                                                                        

met brood of friet (ook vegetarische groenten kroketten mogelijk)

13.5
Broodje gebakken mosselen met spek en ui14.5

Bourgondische broodje gehakt

belegd met gehakt en honing-mosterd saus (ook vegetarisch mogelijk met vegan stripes)

13.5

 

Varkens gyros (met knoflooksaus en chilisaus)

15

Huisgemaakte kalkoen saté (1 spies met brood of friet)

17

Huisgemaakte kalkoen supersaté  (2 spiezen met brood of friet)

23

Spareribs met sausjes, friet en sla

25
Mozzarellabol met kip,mozarella, vleestomaat en basilicum                       13.5
Tournedos van 240 gram met friet en salade28

 

Aanbevolen door onze chef

 

Club Sandwich16
met kip, spek, eiersalade,ham, bieslookroomkaas en cocktailsaus. 
Huisgekruide hamburger van rundergehakt en spek 16
met Texas saus en ui 
Runder carpaccio                                                                          15
met truffel moyonaise, Grana Padano, olijven en kappertjes 
Pasta carbonara of di mare16.5
Gerecht van de maand; vraag ons wat wij deze maand hebben bedachtviarieert

 

Wat lekkers voor bij de borrel 

 

Brood met smeersels7
Portie olijven   8
Portie mini frikandel 9st. 8
Bitterballen 9st. 10
Portie Vlammetjes 9st. 10
Portie kaassoufflés 9st.   10
Gefrituurde calamaris en uienringen 18st.  14
Nacho's a la Bourgondiër met warme kaassaus, guacamole en salsa12
Plankje serrano ham & zongedroogde tomaten14
Gemengd warm bittergarnituur 18st. 16

 

Gebak en andere lekkernijen

 

Bourgondische Warme Apfelstrüdel
met vanillesaus, roomijs en slagroom
8.5
Ambachtelijk appelkruimel gebak4,2
Gebak van de dag
vraag ernaar bij een van onze medewerkers                                 
4,5
Supplement slagroom        0,8
Wafel met suiker   7
Wafel met suiker en slagroom 7,8
Wafel met vers fruit en slagroom10

 

Onze ijsjes met de lunch...

 

Kinderijsje4
Vanille-roomijs met slagroom7,5
Dame Blanche 
vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom
9
Vanille-roomijs met vers fruit en slagroom (seizoen)9,5