Voorwaarden bezoek i.v.m. Covid-19

Reserveringen zijn altijd binnen, op het terras reserveren wij dan ook geen tafels.

Stel dat het lekker weer is en u liever buiten zit kijken we ter plekke naar de mogelijkheden. U kunt op het terras dus geen tafel reserveren, dit was een tijdelijke mogelijkheid tijdens de 1e corona maand. We maken dan ook geen uitzonderingen. Tijdens de lunch reserveren we vanaf 5 personen, bent u met minder kunt u gewoon aan komen lopen.

 

U kunt gewoon zo lang blijven zitten zoals u wilt, maar komt u tijdens de lunch of het diner vragen we u wel wat te eten te bestellen.

 

Voorwaarden met betrekking tot het plaats nemen op ons terras en of binnenruimte volgens de huidige overheid & corona maatregelen (per 01-07-2020):

 

* Wij volgen de lijnen van het RIVM en gaan ervanuit dat u dit ook doet. Houdt 1.5 meter afstand.

* Uw reservering is geldig tot 10 minuten na het gereserveerde tijdstip. Daarna wordt de tafel vrijgegeven en kunnen wij u geen plaats meer garanderen. We kijken dan graag met u mee naar de mogelijkheden welke we dan nog hebben, maar hier discussiëren we niet over.

* Desinfecteren van de handen wordt bij aankomst gewaardeerd maar is niet meer verplicht.

* De toegewezen tafel is een vaste plaats. Verhuizen is dan helaas ook niet mogelijk wegens de extra hygiëne voorschriften.

* Alle toegewezen plaatsen zijn zit plaatsen. Staanplaatsen zijn momenteel nog niet toegestaan.

* Afrekenen geschiedt aan tafel, blijft u dus geduldig zitten tot er iemand bij u komt.

* In geval van slecht weer behouden wij ons het recht om de reservering last moment te kunnen annuleren dit in verband met de gestelde maximale capaciteit van 100 personen per zaal binnen. Bij slecht weer zal er op het terras gevraagd worden direct af te rekenen of naar binnen te verhuizen waar mogelijk.

* Bent u met 2 personen kunt u zonder de 1.5 meter regel plaats nemen.

* Ben u met meerdere gasten en komt u van 1 huishouden dan kunt u zonder de 1.5 meter regel plaats nemen.

* Bestaat uw gezelschap uit meer dan 2 personen en u wenst een tafel, dient u dit te melden, we kijken dan met u mee of we nog een tafel kunnen plaatsen waarbij uw gezelschap de 1.5 meter regel aan kan houden.

 

* Als u plaats aan een van onze tafels neemt, stemt u automatisch in op bovengenoemde voorwaarden.

 

Wij hopen op uw begrip voor bovengenoemde voorwaarden.

Wij vinden het dan ook erg moeilijk om deze tijdelijke voorwaarden aan u voor te leggen.

Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat wij volgens de wettelijke maatregelen open mogen blijven om u weer zoveel mogelijk van de Bourgondische sfeer te kunnen laten genieten.