Voorwaarden bezoek i.v.m. Covid-19

Reserveringen zijn altijd binnen, op het terras houden wij dan ook geen tafels apart voor reserveringen.

Stel dat het lekker weer is en u liever buiten zit kijken we ter plekke naar de mogelijkheden. We maken geen uitzonderingen.

 

Voorwaarden met betrekking tot het plaats nemen op ons terras en of binnenruimte volgens de huidige overheid & corona maatregelen (per 10-08-2020):

 

* Wij volgen de lijnen van het RIVM en gaan ervanuit dat u dit ook doet. Houdt 1.5 meter afstand.

* Bij aankomst zijn wij verplicht om een Corona-gezondheidscheck te doen en u te vragen om vrijwillig uw contact gegevens te noteren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting

* Uw reservering is geldig tot 10 minuten na het gereserveerde tijdstip. Daarna wordt de tafel vrijgegeven en kunnen wij u geen plaats meer garanderen. We kijken dan graag met u mee naar de mogelijkheden welke we dan nog hebben, maar hier discussiëren we niet over.

* Desinfecteren van de handen wordt bij aankomst gewaardeerd maar is niet verplicht.

* De toegewezen tafel is een vaste plaats. Verhuizen is dan helaas ook niet mogelijk wegens de extra hygiëne voorschriften, ook als er aan een andere tafel bekenden zitten is dit helaas niet zomaar mogelijk. Staanplaatsen zijn momenteel nog niet toegestaan.

* Afrekenen geschiedt aan tafel, blijft u dus geduldig zitten tot er iemand bij u komt.

* In geval van slecht weer behouden wij ons het recht om de reservering last moment te kunnen annuleren dit in verband met de gestelde maximale capaciteit van 100 personen per zaal binnen. Bij slecht weer zal er op het terras gevraagd worden direct af te rekenen of naar binnen te verhuizen waar mogelijk in overleg.

* Bent u met 2 personen kunt u zonder de 1.5 meter regel plaats nemen.

* Ben u met meerdere gasten en komt u van 1 huishouden dan kunt u zonder de 1.5 meter regel plaats nemen.

* Bestaat uw gezelschap uit meer dan 2 personen en u wenst een tafel, dient u dit te melden, we kijken dan met u mee of we nog een tafel kunnen plaatsen waarbij uw gezelschap de 1.5 meter regel aan kan houden.

 

* Als u plaats aan een van onze tafels neemt, stemt u automatisch in op bovengenoemde voorwaarden.

 

Wij hopen op uw begrip voor bovengenoemde voorwaarden.

Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat wij volgens de wettelijke maatregelen open mogen blijven om u weer zoveel mogelijk van de Bourgondische sfeer te kunnen laten genieten.