----------------------------------------------------------------------

Voorwaarden (Covid-19)

Voorwaarden met betrekking tot het plaats nemen op ons terras en of binnenruimte volgens de huidige overheid & corona maatregelen:

* Wij volgen de lijnen van het RIVM en gaan ervanuit dat u dit ook doet. Houdt 1.5 meter afstand.

* Volg ten alle tijden de instructies op van het personeel.

* Desinfecteren van de handen is bij aankomst wordt gewaardeerd.

* Heb respect voor medeterrasgebruikers.

* Uw reservering is geldig tot 10 minuten na het gereserveerde tijdstip. Daarna wordt de tafel vrijgegeven en kunnen wij u geen plaats meer garanderen. We kijken dan graag met u mee naar de mogelijkheden welke we dan nog hebben, maar hier discussiëren we niet over.

*  Uw reservering vind standaard binnen in ons restaurant plaats. Indien er op het moment van aankomst buiten op ons terras plaats is dan mag u daar ten alle tijden plaats nemen. Geeft u dit dan alstublieft wel binnen even door zodat wij uw reservering kunnen doorhalen.

* De toegewezen tafel is een vaste plaats. Verhuizen is dan helaas ook niet mogelijk wegens de extra hygiëne voorschriften, ook als er aan een andere tafel bekenden zitten is dit helaas niet zomaar mogelijk.

* Alle toegewezen plaatsen zijn zit plaatsen. Staanplaatsen zijn momenteel nog niet toegestaan.

* Wij kunnen op dit moment helaas geen rekening houden met voorkeuren betreft tafelindeling, maar doen er natuurlijk wel ons best voor.

* Afrekenen geschiedt aan tafel, blijft u dus geduldig zitten tot er iemand bij u komt.

* Bij slecht weer zal er op het terras gevraagd worden direct af te rekenen.

* Wij mogen weer volledig draaien als gasten een negatief testbewijs of een vaccinatie raport laten zien. Als u plaats neemt op ons terras gaan wij er vanuit dat bovenstaande in orde is, en leggen deze verantwoordelijkheid bij onze gasten.

Wij hopen op uw begrip voor bovengenoemde voorwaarden.

Wij vinden het dan ook erg moeilijk om deze tijdelijke voorwaarden aan u voor te leggen.

Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat wij volgens de wettelijke maatregelen open mogen blijven om u weer zoveel mogelijk van de Bourgondische sfeer te kunnen laten genieten.

 

 

Met vriendelijke groet Team de Bourgondiër