
Diner
Samen heerlijk genieten
Seizoens gerechten
Een pannetje met gekookte Zeeuwse mosselen met sausjes en friet
26,50
———————————————-
Koude voorgerechten
van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise
Buratta, tomaat, basilicum een een balsamico saus
met moster dille dressing
Warme Voorgerechten
Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes
met knoflookbrood en tuinkruiden
met een chilidressing
Huisbereide Soepen
Vegan
Vegan
met rundergehakt balletjes en een scheutje room
met rundergehakt balletjes en een scheutje room
Op chef’s wijze
Op chef’s wijze
Hoofdgerechten met vlees
Huisgemaakt met pindasaus
Huisgemaakt met pindasaus
in z’n geheel
gevuld met knapperige spek
met diverse sausjes
van ongeveer 240 gram (biefstuk van de haas)
voor 2 personen met sate, ribs en gyros
op advies van onze keurslager
Hoofdgerechten Vegetarisch & Vegan
met champignonrooms saus
gevuld met noten, spinazie, tomaat en veganfeta op een bedje couscous
Sausjes en extra’s
Hoofdgerechten met vis
in rode pesto met spinazie en haricoverts
met een mosterd-dille saus
met remouladesaus
met wasabimayonaise
zalmfilet, tonijn en knoflookscampi’s
Desserts
vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom
vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom
Limoen sorbet ijs met vers fruit, Passoa en cava
met een saus van rood fruit en slagroom
Pornstar Martini mousse met passievrucht-mango ijs en slagroom